Voor Campus heeft Spinnenweb Teksten het verhaal van verschillende studentenhuizen tot leven gebracht: elk studentenhuis is uniek. Bij de één staat het koken centraal, bij de ander draait het studentenhuis om de bar. En er zijn studenten die op een creatieve manier het schoonmaken met het feesten weten te combineren. Verrassende verhalen die boeien.

“Mevrouw, weet u hoe ik een rollade moet braden?” met die vraag werd ik een keer ontvangen toen ik voor een interview bij studenten op bezoek ging. Na afloop rook het hele huis naar verbrand vlees, omdat de student tijdens het interview vergeten was het vuur laag te draaien. Het gaat in deze interviews niet over hoe mooi of schoon het huis is, maar over de sfeer die er leeft en het enthousiasme waarmee zij hun studentenleven kleur geven.

Het nieuwe blad van de Universiteit Twente, het magazine voor alumni en relaties, is zowel in gedrukte als in digitale vorm beschikbaar. Voor meer voorbeelden of informatie over achtergrondartikelen kunt u contact opnemen.

campus_03

vorige pagina